PRESENTACIÓ
Desprès d'aquest llarg procés electoral, els clubs de Girona ens han atorgat la seva confiança per dirigir el Tennis Gironí. Gràcies a tots i totes per aquesta massiva participació que hi ha hagut en les dues jornades electorals.

Les persones que formen el meu equip són Xavier Ponsatí, president del Club de Tennis La Bisbal i ex-delegat gironí, en Pere Carbó, vicepresident del CT. Banyoles, l'Isidre Tenas, i en Guillem Genover, tots dos vicepresidents del CT. Llafranc i finalment en Joan Parramón de l'AE Ripollès. També comptarem amb en Xavi Bosch com la persona que estarà molt sovint en contacte amb tots els clubs. Tant L'Albert Roca en les tasques administratives com en Marc Compte, responsable esportiu, tenen tota la nostra confiança en aquest nou període. Segurament hi haurà alguna nova incorporació a la junta amb la finalitat que tot el territori quedi ben representat.

Com ja sabeu, a Catalunya també hi ha hagut un canvi. Ara serà en Joan Navarro i el seu equip qui dirigiran el Tennis Català en un moment molt difícil per qualsevol activitat. Nosaltres pensem que ara toca sumar i estem segurs que entre tots tirarem endavant.

Hem de reconèixer el bon treball que s'ha fet fins ara. Tenim un planter de jugadors i jugadores que així ho avalen. En tenim uns quants que són capdavanters del tennis Català, estatal i fins i tot europeu. Això no és perquè sí; a més de l'esforç individual de cada noi, hi ha un grup d'entrenadors per tot el territori que ja han demostrat la seva gran vàlua i no podrem fer el nostre projecte sense comptar amb ells.

Volem que la Delegació sigui la porta directa a qualsevol dels serveis de la Federació Catalana. Volem parlar sovint amb tots els clubs per conèixer les seves necessitats i aportar solucions. Tenim sis anys per davant, prou temps per fer una mica millor el Tennis Gironí.

Enric Sánchez
President

RESULTATS

  RESTA DE COMPETICIONS      RÀNKING ESTATAL  

MÀSTER FEMENÍ


Classificació del Màster Femení:

  CONSULTA EL RÀNKING ESTATAL  

MÀSTER MASCULÍ


Classificació del Màster Masculí:

  CONSULTA EL RÀNKING ESTATAL  
LA INSTANTÀNIA
Clica per ampliar